Om MANI Studio

Velkommen til oss!

MANI Studio så dagens lys 1. november 2013, vi holder til i Dronningens gate 1 i gågaten i Moss. I tillegg har vi en av Norges største nettbutikker, håper du vil trives her inne. 

MANI Studio er et unikt univers - vi har samlet møbler, interiør, klær og sko under samme tak og pleier å si at det er som en godteributikk for designelskere. Vi fokuserer på skandinavisk design, krydret med litt glam fra Italia og USA og beveger oss i medium- til high end segmentet.

Vårt mål er å gjøre deg som kunde fornøyd. For å få til dette jobber vi knallhardt hver eneste dag, vi ønsker å tilby deg anerkjente og elskede designikoner samtidig som vi også ønsker å være raskt ute med nyheter, enten det er i form av nye varer eller nye leverandører. Vår filosofi er å tilby kundene våre produkter som de skal kunne omgi seg med i mange år. Derfor er kvalitet svært viktig for oss.

Hva møter du hos oss? Vi har engasjerte, flinke og blide jenter som kun er der for å hjelpe deg enten det er i butikken vår, på telefon, på mail eller i sosiale medier. God produktkunnskap, personlig service, trygghet og rask levering er også viktige elementer når du handler hos oss.

MANI Studio fører mange velkjente merkevarer - Hay, Missoni, Erik Jørgensen, Muuto, Vipp, Menu, Tom Dixon, Gubi, Voluspa, Ecoya, Mad et Len, Northern, Christina Lundsteen, Savonne de Marseille, AYTM, Wrong for Hay, Massimo, &Tradition, Jonathan Adler, By Lassen, Røshults, Design Letters, Louise Roe, Cire Trudon m.fl.

Designers Remix, Anine Bing, Baum und Pferdgarten, Stine Goya, 2NDDAY, Day Birger et Mikkelsen, Rag & Bone, Munthe, Maud, Hoffman, Gestuz, Hunkydory, FWSS, Stella Nova, Custommade, Laura Bellariva, M.I.H, Enamel, Fleischer Couture m.fl.

Instagram
Instagram: @manistudio

Facebook
Facebook: facebook.com/manistudio

Lurer du på noe vedrørende levering? Ta kontakt med malin@manistudio eller ring oss på; tlf 69 25 77 00. Lurer du på noe om innkjøp eller markedsføring? Ta kontakt med:
malin@manistudio.no eller espen@manistudio.no

BUTIKKENS ÅPNINGSTIDER:
Mandag - Lørdag kl 11.00 - 16.00.

La deg inspirere hos MANI Studio!